Seoul Robotics розповіла про рішення, що допоможе диспетчерам

Seoul Robotics, компанія, що розробляє інтелектуальні 3D-інфраструктурні рішення, анонсувала комплексне рішення для транспорту на перехрестях, яке перетворює необроблені 3D-дані в практичну інформацію для диспетчерів.

Візіком,  maps API, Seoul Robotics, 3D,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Нове рішення Seoul Robotics поглиблює 3D-сприйняття і виходить за рамки можливостей застарілих систем керування дорожнім рухом, інтерпретуючи дані в реальному часі та керуючи критично важливими рішеннями про дорогу, які покращують мобільність і забезпечують безпеку пішоходів.

Рішення збирає та аналізує дані за допомогою SENSR-I, інфраструктурної версії запатентованої 3D-платформи сприйняття Seoul Robotics SENSR.

SENSR-I використовує найточніший у галузі штучний інтелект глибокого навчання для одночасного відстеження, виявлення та ідентифікації транспортних засобів, велосипедів і пішоходів та для створення цифрового двійника середовища.

Це надає диспетчерам дорожнього руху найнадійнішу інформацію для прийняття рішень у реальному часі, що дозволить містам підвищити мобільність і безпеку шляхом точного визначення та усунення ризиків на дорозі, наприклад, подовження світлових сигналів для забезпечення безпечного проїзду ввечері.

Використовуючи штучний інтелект, рішення Seoul Robotics здатне проактивно інтерпретувати дії на перехрестях на основі даних у реальному часі та статистичних даних, а не покладатися на фізичні сигнали.

Рішення Seoul Robotics сумісне з низкою 3D-сенсорів, які легко встановлюються на існуючу придорожню інфраструктуру та зазвичай не потребують перешкод у русі під час встановлення чи обслуговування. Цей спрощений, економічно ефективний підхід забезпечує миттєві результати, які підвищують безпеку дорожнього руху та покращують управління перехрестями для муніципалітетів і департаментів транспорту.

2023-04-27 15:18:23