Всесвітній геопросторовий форум 2023 року відбудеться у травні в Роттердамі

Всесвітній геопросторовий форум (GWF) готується до свого 14-го випуску. Він обіцяє стати обов’язковою подією для професіоналів геопросторової галузі. З очікуваною участю понад 800 відвідувачів з понад 75 країн, GWF має стати глобальним зібранням лідерів галузі, інноваторів та експертів.

Візіком,  maps API, GWF,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

На заході будуть присутні понад 300 впливових спікерів з національних геопросторових агентств, провідних брендів і організацій у різних галузях. На пленарних засіданнях високого рівня 2-3 травня візьмуть участь керівники провідних геопросторових організацій і організацій кінцевих користувачів, зокрема Esri, Trimble, Kadaster, BKG, ESA, Mastercard, Gallagher Re, Meta, Booking.com та багато інших.

Крім того, протягом 4-5 травня заплановані спеціальні програми для користувачів, які зосереджуються на інфраструктурі геопросторових знань, землі та власності, гірничій справі та геології, гідрографії та судноплавстві, інженерії та будівництві, цифрових містах, цілях сталого розвитку, навколишньому середовищі, кліматі та катастрофах, роздрібній торгівлі та BFSI.

В ньому візьмуть участь національні картографічні та геопросторові агентства з понад 30 країн, а також понад 60% спікерів кінцевих користувачів.

2023-04-27 17:34:28