Компанія KSAT займатиметься супутниковим моніторингом SAR (радар із синтетичною апертурою)

У жовтні 2022 року EMSA підписала з KSAT 24-місячний рамковий контракт на постачання супутникових знімків SAR.

Візіком,  maps API, EMSA, KSAT,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Завдяки здатності охоплювати майже всі європейські води та здійснювати численні супутникові місії, KSAT забезпечує важливою інформацією морську сферу майже в реальному часі (NRT).

На додаток до європейського покриття, послуги KSAT Earth Observation (EO), які пропонуються EMSA, використовують найбільшу та найкраще розташовану мережу супутникових наземних станцій у світі, за допомогою яких можна отримати та надати зображення будь-якої точки земної кулі – в деяких областях NRT.

Інформація із супутників спостереження за Землею пропонує унікальний вид на океани, моря та узбережжя. Супутники та їхні бортові датчики забезпечують регулярне, економічно ефективне, надійне та широкомасштабне морське спостереження.

Завдяки унікальним можливостям регулярного моніторингу дуже великих територій незалежно від темряви та хмар, супутниковий SAR виявився надзвичайно ефективним датчиком для виявлення нафтових плям, суден і льоду на поверхні моря.

Як постачальник кількох супутникових місій, KSAT може отримувати та обробляти зображення з усіх супутників SAR, придатних для морських послуг EO.

Послуги KSAT з виявлення розливів нафти та суден завдяки безперервному технічному розвитку перетворилися на надзвичайно ефективні сучасні послуги з аналізу EO, які надаються EMSA та пропонуються комерційно в глобальному масштабі.

2023-04-27 15:06:03