У Рогатині встановили нові двомовні вказівники напрямку та карти

Цього місяця на ключових локаціях у Рогатині Івано-Франківської області були встановлені нові двомовні вказівники напрямку та карти, що висвітлюють понад десяток визначних пам’яток, культурних місць і туристичних принад, включно з трьома єврейськими місцями спадщини Рогатина.

Візіком,  maps API, Рогатин, євреї, карти,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Місто.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Привабливі знаки зараз вказують у напрямку “старого” єврейського кладовища у Рогатині (один також встановлений біля входу), а також зараз вже є вказівники напрямку, що позначають маршрути до меморіалів на північному та південному масовому похованні.

Ми передбачаємо, що у майбутньому також з’являться нові знаки, що вказують на “нове” єврейське кладовище Рогатина серед інших культурних місць спадщини на периферії міста, йдеться у повідомленні.

Зараз на головних пішохідних локаціях та перетинах вулиць в центрі міста можна знайти нові різноспрямовані знаки, зокрема декілька розташовані навколо ринку (міської площі) і на перетині Галицької вулиці (головна північно-південна магістраль, що проходить через місто) та вулиці Івана Франка, виключно пішохідної вулиці, де розташована публічна бібліотека.

Нові знаки теж розміщені у менш комерційних районах міста та виокремлюють, наприклад,

  • історичні церкви (як-от дерев’яна Церква Святого Духа біля річки Гнила Липа з XVII ст., що внесена до списку ЮНЕСКО),
  • пам’ятники історичним постатям, міські парки та музеї.

Читайте також:

2021-03-18 13:36:47