Nexar похвалилася успіхами: тепер продукція компанії стане ще доступнішою

Компанія Nexar оголосила, що досягла 40-кратного зниження вартості картографування в реальному часі завдяки використанню передових технологій, передового штучного інтелекту і краудсорсингу.

Візіком,  maps API, Nexar,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

У результаті платформа CityStream Live від Nexar робить картографічні дані в режимі реального часу більш доступними для індустрії мобільності, ніж будь-коли раніше.

Картографування в режимі реального часу набуває все більшого значення, особливо як засіб передових послуг мобільності, автономних транспортних засобів та ініціатив розумного міста. Однак традиційні методи створення карт не можуть задовольнити попит на дані в реальному часі через високу вартість і трудомісткі процеси.

Як правило, картографування передбачає розгортання парків спеціальних транспортних засобів і використання анотацій даних вручну. Як наслідок, звичайні методи картографування є надзвичайно дорогими та створюють застарілі шари карт, що обмежує їхню корисність у сучасних програмах, керованих даними.

Nexar значно знижує витрати на картографування в реальному часі, використовуючи краудсорсингову мережу транспортних засобів, оснащених камерами, з більш ніж 700 000 «очами на дорозі». Ця мережа охоплює 94% доріг США щомісяця та 3 мільярди миль даних дорожнього бачення на рік.

фото: https://www.getnexar.com/

2023-05-04 14:11:24