SAR Synspective і Thaicom співпрацюватимуть в площині моніторингу та планування

Покращене реагування на стихійні лиха, моніторинг навколишнього середовища, продуктивність сільського господарства та планування інфраструктури стали доступними для бізнесу в Таїланді завдяки новому партнерству, оголошеному між токійським постачальником супутникових даних і рішень SAR Synspective та азіатським супутниковим оператором і постачальником послуг космічних технологій Thaicom.

Візіком,  maps API, Таїланд,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geoconnexion.com.

Synspective і Thaicom постачатимуть продукти для уряду, оборони, сільського господарства та фінансового сектору Таїланду, що покращить реагування на стихійні лиха, моніторинг навколишнього середовища, продуктивність сільського господарства та планування інфраструктури. Співпраця об’єднає досвід Synspective у технологіях SAR та знання Thaicom у супутникових і космічних технологіях у Таїланді.

Переваги технології SAR включають швидку оцінку шкоди, спричиненої стихійними лихами, такими як землетруси, повені та зсуви, до моніторингу змін у навколишньому середовищі, таких як вирубка лісів. SAR також можна використовувати для моніторингу інфраструктури, наприклад доріг, мостів і будівель, на наявність пошкоджень і зсувів, а також для моніторингу сільськогосподарських угідь і росту посівів.

Вінсент Кесслер, генеральний директор Synspective SG Pte. Ltd., сказав: «Ми раді співпрацювати з Thaicom. Поєднання нашої технології SAR із можливостями Thaicom означає, що тайський ринок може отримати вигоду від рішення, яке швидко й точно оцінює дані для надання детальної та своєчасної інформації для ефективного реагування та керування моніторингом. Це продуктивний крок для створення нових можливостей для бізнесу в Таїланді та створення сталої спільноти».

фото: synspective.com

2023-05-04 13:59:15