1Spatial, RMSI та Cyclomedia об'єднуються для мапування мереж комунальних служб

1Spatial, RMSI та Cyclomedia, три провідні постачальники рішень та послуг для цифрової трансформації мережевої інфраструктури, об'єднуються, щоб охопити ринок мапування мереж комунальних служб.

Візіком, maps API, карта,

Джерело: geospatialworld.net

Деталі:

Цей альянс забезпечить менеджерів інфраструктури швидким, точним, повним та актуальним картографуванням їхніх мереж (водопостачання/каналізація, енергетика та телекомунікації), тим самим розміщуючи критичні дані в центрі їхніх проєктів.

Завдяки великому досвіду трьох компаній у виробництві даних мережі, цей альянс прагне надавати технології та послуги для збору, перекалібрування та збагачення даних, що використовуються менеджерами інфраструктури, зокрема на основі існуючих планів та панорамних зображень, для створення повного геокодованого інвентарю мережі у векторному та стандартизованому форматі.

Ця синергія між 3 напрямками експертизи, запропонованими цим альянсом, надасть операторам мереж вкрай необхідний геопросторовий контекст, необхідний для побудови цифрового двійника для підтримки їхньої діяльності:

  • Розроблення розумних мереж для забезпечення необхідного енергетичного переходу
  • Підвищення безпеки поблизу мереж відповідно до правил проєктних робіт
  • Управління технічним обслуговуванням та розширенням мереж для зменшення їх впливу на довкілля та витрат

Довідково:

Таким чином, 1Spatial, RMSI та Cyclomedia допомагають компаніям у цифровій трансформації мереж комунальних служб, перетворюючи дані мережі на корисну інформацію.


  • #карта
  • #мапування
  • #картографування
2024-07-19 10:57:26