На карті Харківщини з'явився новий гідрологічний заказник

У Харківській області створили новий гідрологічний заказник "Руськолозівський"

Візіком,  maps API, Харківщина, заказник, карта,

Відповідне рішення 10 червня ухвалили депутати Харківської обласної ради.

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Депо.

У пояснювальній записці до проекту рішення вказується, що заказник створюється з метою "збереження біологічного, ландшафтного, природного різноманіття та забезпечення належної охорони природних комплексів і об’єктів, які мають особливу природоохоронну, наукову, естетичну та іншу цінність".

Читайте також:

Заказник "Руськолозівський" оголошений на території Харківського району Харківської області, орієнтовна площа – 33,5 га. Під час створення об’єкта земельні ділянки з користування вилучатися не будуть. Ділянки можуть включатися до складу природно-заповідного фонду Харківської області за згодою землекористувачів.

Розробленням та затвердженням положення про створену заповідну територію, а також вжиттям заходів щодо передачі її під охорону, з оформленням відповідного охоронного зобов’язання, буде займатися Харківська ОДА.

До проекту рішення додаються два документи: наукове обґрунтування необхідності оголошення гідрологічного заказника місцевого значення "Руськолозівський", а також проект створення цього заказника.

За оголошення нового заказника проголосували 88 депутатів, проти – 2, утрималися – 2, не голосували – 14.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-11 08:28:04