Армія США продовжила свій контракт з Maxar Technologies

Армія США продовжила свій контракт з Maxar Technologies. Він стосується надання геопросторових 3D-даних.

Візіком,  maps API, Maxar, 3D,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на spacenews.com.

Maxar отримав Phase 3b of the U.S. Army’s One World Terrain (OWT), що спочатку був укладений у 2019 році з Vricon, компанією, яку Maxar придбав у 2020 році. Vricon використовує дані із супутників Maxar для створення 3D-карт.

Три етапи проекту прототипу One World Terrain коштують 94,7 мільйона доларів.

У рамках цього проекту "3D-цифровий двійник Землі" від Maxar використовується для розробки високоточних імерсивних навчальних середовищ для армії США та карт для автономної навігації транспортних засобів.

Еволюція One World Terrain показує, як 3D-рельєф та інформаційні послуги стають важливими інструментами для планування та прийняття рішень не лише для армії США, але й для широкого кола військових, цивільних і комерційних установ, – сказав Тоні Фрейзер, виконавчий директор Maxar, віце-президент і генеральний менеджер державного сектору розвідки Землі.

Фаза 3a у 2022 році була зосереджена на покращенні точності 3D-даних місцевості та вдосконаленні процесів автоматизації для створення реалістичної місцевості, отриманої із супутникових зображень Maxar, повідомила компанія.

На етапі 3b, який, як очікується, триватиме рік, Maxar працюватиме з геопросторовими даними з відкритим кодом, щоб покращити прототип армійської системи та оцінити використання даних, зібраних малими безпілотними літальними апаратами.

За словами Максара, ключовою метою геопросторової індустрії є надання точних глобальних візій Землі як еталонної основи.

2023-04-20 14:10:03