Southern Launch співпрацюватиме з Корпорацією аборигенів спільноти Кунібба

Southern Launch і Koonibba Community Aboriginal Corporation почнуть роботу над постійними космічними об’єктами після того, як федеральний уряд виділив майже 4,5 мільйона австралійських доларів на фінансування Koonibba Community Aboriginal Corporation.

Візіком,  maps API, атлас, Southern Launch,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Корпорація аборигенів спільноти Кунібба також використає частину коштів для створення обсерваторії на землях Кунібби. Часті запуски з об’єкта забезпечать безпосередню роботу для понад 30 членів громади та нададуть значні доходи для громади через туризм, підтримку запуску та будівництво. Створення постійних космічних засобів запуску на полігоні Кунібба перетворює півострів Ейр космічної столицею Австралії.

Довідково:

  • Випробувальний полігон Кунібба спільно управляється Southern Launch і Корпорацією місцевих жителів Кунібби та є одним із найбільших комерційних комплексів для випробувань ракет у світі.
  • Цей полігон є першим в Австралії ліцензованим космічним запуском і має довгий список місцевих і міжнародних клієнтів, готових використовувати його для запуску та повторного запуску новаторської космічної технології.
  • Плани постійних приміщень наразі знаходяться на погодженні в місцевій раді.
  • Southern Launch і Koonibba Community Aboriginal Corporation сподіваються, що роботи можуть розпочатися в другій половині 2023 року.
2023-04-20 14:21:03