Mach9 запускає високошвидкісне програмне забезпечення для виробництва геопросторових даних

Згідно з даними північноамериканської компанії, програмна платформа Mach9 створює 2D і 3D карти з мобільного Lidar у 30 разів швидше, ніж існуючі рішення.

Це перший продукт, запущений Mach9, але компанія вже готується до майбутнього зростання, оновлюючи свій веб-сайт, наймаючи ключових інженерів і лідерів з продажу, переїжджаючи в нову штаб-квартиру в районі Блумфілд у Піттсбурзі та створюючи присутність у Кремнієвій долині.

Візіком,  maps API, Mach9,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на gim-international.com.

Згідно з Mach9, новий продукт використовує штучний інтелект (AI) і комп’ютерний зір для створення 2D і 3D САПР і ГІС інженерних результатів швидше, ніж будь-коли раніше. Запуск цього продукту відбувається на тлі повороту компанії до бізнес-моделі, яка базується на програмному забезпеченні – крок, зумовлений зростаючим попитом на інструменти, які прискорюють обробку та аналіз геопросторових даних для управління інфраструктурою.

Організації, які володіють і керують нашою інфраструктурою, залежать від високоякісних карт. Нові технології картографування, такі як мобільний Лідар, мають трансформаційний потенціал для інженерних і будівельних фірм, департаментів транспорту, електричних служб, залізниць та інших державних установ. Однак висока вартість і тривалий час очікування, необхідні для створення картографічних результатів, перешкоджають широкому впровадженню цих інструментів, — говорить Олександр Байковіц, співзасновник і генеральний директор, - Наша мета в Mach9 — розкрити цей потенціал, створивши платформу для виробництва геопросторових даних для тих, кому потрібні високоякісні карти та швидкі дані.

2023-03-22 13:44:22