Що таке "Карта послуг - база організацій із запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство"?

Майже сотня різних організацій, установ, центрів надають допомогу з питань гендерно зумовленого насильства у 8 українських областях.

Такі дані зібрані у рамках проєкту «Розбудова потенціалу жіночих організацій для запобігання та захисту жінок та дівчат від гендерного зумовленого насильства» за підтримки International Medical Corps та фінансування USAID.

Візіком,  maps API, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на wcu-network.org.ua.

І йдеться про Житомирську, Запорізьку, Київську, Львівську, Одеську, Сумську, Чернівецьку, Чернігівську. І, звісно, всі вони внесені в нашу Карту послуг, Бази організацій, - йдеться у повідомленні.

Крім того, у трьох із цих областей працюють мобільні бригади, послуги яких зосереджені саме на запобіганні ГЗН. В Одеській області – це Подільська ТГ, у Житомирській – Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги Житомир, у Чернівецькій – Мобільні бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства в Чернівецькій області.

Довідково:

  • КАРТУ ПОСЛУГ, БАЗИ ОРГАНІЗАЦІЙ із запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство, психологічної, юридичної, соціальної, гуманітарної допомоги для жінок і дівчат Київського, Житомирського, Чернігівського, Сумського, Львівського, Чернівецького, Одеського, Запорізького регіонів створила команда Жіночого консорціуму України за підтримки Міжнародного медичного корпусу та фінансування USAID.
2023-03-23 14:26:47