У київському метро помітили карти з Леніним та Фрунзе

У коментарях люди зазначають, що ці карти були створені більше 10 років тому

Візіком,  maps API, Київ, метро, мапа,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Главком.

Київський метрополітен досі використовує карти зі старими назвами вулиць. Так, на станції метро «Театральна» на карті позначені вулиці: Артема, Фрунзе та видніється пам’ятник Леніну, написав журналіст Олександр Рудоманов на сторінці у Facebook.

«КП «Київський метрополітен», я, звісно, вибачаюся, але сьогодні 2021 рік, Леніна знесли, вулиць Фрунзе, Артема теж немає, – написав журналіст.

У коментарях під фото люди зазначають, що ці карти були створення дуже давно, понад 10 років тому. А перейменування вулиць Києва відбулися у 2015 році. Тож у Київському метрополітені просто ще не встигли внести зміни.

За словами заступниці начальника КП «Київський метрополітен» Наталки Макогон, усі застаріли карти обов'язково буде змінено. «Всі ці карти будуть замінені. Вони застаріли», – написала у коментарі Макогон.

Також у дописах користувачі мережі зазначають, що незмінними залишилися не лише назви вулиць, а й зображення радянських героїв на стінах станції метро «Вокзальна». «Та то вулиці.. А на Вокзальній взагалі ще на стінах матроси з кулеметом та солдати в шинелях під лозунгом «Слава Червоній армії – армії визволительниці».

Читайте також:

2021-09-08 12:42:58