На Куренівці розпочали облаштування маршруту довжиною 5 кварталів

У сквері вздовж вулиці Вишгородської на Куренівці розпочали роботи з облаштування. Маршрут пролягатиме від загальноосвітньої школи №8 до спеціалізованої школи №16, а це майже 5 кварталів.

Сквер створюють за ініціативи депутата Київради Богдана Чорнія. Раніше на місці майбутнього скверу було понад 20 МАФів, які демонтували.

Спільно з керівництвом КП УЗН Оболонського району та КО „Київзеленбуд“ провів робочу зустріч на вул. Вишгородській, де йде облаштування першої черги „маршруту здоров’я“, на який громада з нетерпінням чекала понад рік, — повідомив Чорній у Фейсбук.

За його словами, на місці МАФів уже висаджені дерева, кущі та інші декоративні рослини. Тендер на облаштування вже проведений і підрядна організація розпочала роботи.

У сквері облаштують

  • зрошувальну систему,
  • прогулянкову доріжку
  • та встановлять лавки та освітлення.

Ще раз наголосив на необхідності облаштування пандусів та спусків для маломобільних осіб вглиб до житлових масивів. Впевнений, що зовсім скоро цей перший, повністю безбар’єрний променад стане прикрасою та „візитною карткою“ нашого району на роки вперед!, — додав Чорній.


#маршрут

2023-09-25 11:50:51