Terra Drone розширює свою діяльність у секторі точного землеробства

Компанія Terra Drone, постачальник технологій дронів і технологій міської повітряної мобільності (UAM), придбала бізнес компанії Avirtech, провідного стартапу, що надає послуги з обприскування та картографування аграрних культур за допомогою дронів у Південно-Східній Азії.

Ця угода дозволить Terra Drone розширити свою діяльність у секторі точного землеробства, який є одним із найшвидше зростаючих ринків дронів.

Terra Drone створює нову компанію Terra Drone Agri в Малайзії та розширює свою діяльність в Малайзії та Індонезії під новим брендом "Terra Agri".

Дрони допомагають фермерам у Південно-Східній Азії підвищувати врожайність і продуктивність, зменшувати використання пестицидів і викиди вуглецю.

Avirtech спеціалізується на наданні послуг обприскування пестицидами та картографування з використанням дронів і штучного інтелекту (AI). Рішення компанії допомагають фермерам олійної пальми та плантаційним компаніям зменшувати втрати врожаю та скорочувати операційні витрати на 30%.

Індонезія та Малайзія є основними виробниками пальмової олії, що становлять близько 80% світового виробництва. Однак ці країни стикаються з серйозними проблемами, включаючи вирубування лісів, екологічні наслідки, важкі умови праці, дефіцит робочої сили та інші екологічні проблеми.

Через ці бізнеси Avirtech допомогла вирішити проблеми дефіциту робочої сили, підвищити безпеку працівників та підвищити продуктивність у галузі пальмової олії.

Інтеграція глобального лідерства Terra Drone у технологіях безпілотних повітряних суден (UAV) з точністю обприскування Avirtech сприяла розвитку Terra Agri.


#дрони

2023-09-24 12:24:28