Голова "Укравтодору" розповів про інтерактивну карту будівництва доріг в Україні

Як працює інтерактивна карта будівництва доріг в Україні? На ній у реальному часі можна побачити, скільки кілометрів доріг зроблено та де.

Візіком,  maps API, карта будівництва доріг,

Про це заявив голова "Укратодору" Олександр Кубраков 18 березня у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на ТСН.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Вона є, вона працює. Ми її зробили. Не знаю, чому її раніше не було, - сказав він.

На карті у реальному часі  можна побачити, скільки кілометрів доріг зроблено та де. 

Є система, де ми бачимо в режимі реального часу щодня скільки кілометрів зроблено, яких шарів і так далі. Коли презентували її у січні минулого року, це не віртуальні якісь речі, презентували карту, презентували плани. Була така мапа. Десь це були 20-ті числа січня минулого року. Минув рік, і я коли передивлявся потім, ми все до маленьких діляночок, які були там, майже все було зроблено. Так, були певні речі… Наприклад, дорога на Очаків, але вона майже вся зроблена. Цього року там зроблять останній верхній шар і все. Ця дорога буде з гарантією і так далі. Тобто, все, що було заплановано, було зроблено. Там роблять дві компанії – українська і  білоруськ", - додав Кубраков.

Читайте також:

2021-03-19 13:15:05