У Луцьку на автомобілі комунальних підприємств встановлять GPS-трекери

На траспортних засобах комунальних підприємств Луцька запроваджують систему контролю витрати палива.

Візіком,  maps API, Луцьк, GPS-трекери,

Про це повідомив під час сьогоднішньої розширеної наради міський голова Ігор Поліщук, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на Волинь Онлайн.

Вже розпочався процес зі встановлення датчиків, що контролюють витрату палива, а також GPS-трекерів на автомобілях підприємства “Луцькспецкомунтранс, — зазначив Ігор Поліщук.

Читайте також:

Він наголосив, що цей процес — незворотній.

Так як раніше було — безконтрольне використання палива, автомобілів, — вже не буде! Датчики палива та GPS-трекери встановлять на всі автомобілі комунальних підприємств міста. Таке обладнання буде на автомобілях підприємств “Луцьксвітло”, і “Луцькспецкомунтранс”, і “Парки і сквери, — розповів міський голова.

За його словами, це здійснюють для того, аби не було зловживань, й знати, де знаходиться техніка, скільки пального використали, на скільки ефективно використовуються потужності підприємства.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-16 14:02:24