В Google Maps додали більше можливостей для завантаження медіаконтенту

Компанія Google представила кілька нових функцій, спрямованих на те, щоб зробити Google Maps більш інтерактивними.

Візіком,  maps API, Google Maps,

Йдеться про ту функції, яка полегшує користувачам обмін фотографіями з місць, які вони відвідують, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Коментарі.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Ці зміни є лише частиною з низки оновлень за останні місяці, оскільки Google прагне зробити свої карти не просто місцем для пошуку маршрутів, а й місцем, де люди можуть

  • планувати куди йти,
  • спілкуватися з місцевими компаніями,
  • з'ясовувати, як туди дістатися,
  • платити за парковку
  • і ділитися своїм досвідом.

У вересні додаток також додав функцію, яка показує, наскільки поширений коронавірус у певному регіоні.

Google Maps заявила, що тепер у неї є 150 мільйонів "Місцевих гідів" — користувачів, які регулярно публікують відгуки, фотографії та інформацію про карти.

У 2020 році місцеві гіди додали в додаток понад 8 мільйонів місць.

З усіма змінами, які наш світ побачив за останній рік, люди більше, ніж будь-коли, покладаються на високоякісну, оновлену інформацію про оточуючі їх місцях.

Наприклад, чи відкритий найближчий ресторан або місцевий продуктовий магазин оновив години роботи", — йдеться в заяві Google.

У компанії додали, що хочуть зробити так, щоб будь-яка людина з обліковим записом Google могла легко поділитися своїми знаннями.

Серед нових функцій — оновлення фотографій, яке допоможе людям отримати краще, більш актуальне уявлення про місця, які вони збираються відвідати; наприклад, вони зможуть побачити, затінені місця для сидіння на відкритому повітрі ресторану.

Коли він вийде в найближчі тижні, люди можуть перейти на нову вкладку "Оновлення", дивлячись на місце в додатку, зробити швидку фотографію, щоб додати її, і написати підпис, не залишаючи повного рейтингу або відкликання.

Google Maps також спрощує звіт про зміни доріг в додатку, додаючи опцію "Редагувати карту", яка дозволить користувачам виправляти помилки, в тому числі шляхом малювання відсутніх доріг, перейменування вулиць або видалення неправильних доріг.

Компанія каже, що буде перевіряти внесені дорожні оновлення, перш ніж публікувати їх.

Щоб залучити більше людей до використання цих інтерактивних функцій, Google Maps запускає "Local Love Challenge", заохочуючи користувачів Android вносити фотографії, відгуки та інформацію в додаток з метою поновлення 100 000 списків розташування в наступному місяці.

Читайте також:

2021-03-15 11:40:04