FARMERHOOD використає карти для допомоги українським виробникам

Для цього ініціатива використає зв’язок між фермерами в різних географічних регіонах, щоб дозволити одному фермеру допомагати іншому.

Візіком,  maps API, FARMERHOOD,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на kurkul.com.

Більшість фермерів у всьому світі хоча б раз у житті стикалися з ситуацією, коли їхня ферма була під загрозою через кліматичні явища, геополітична ситуація, економічний тиск.

Про запуск проєкту повідомила співзасновниця проєкту FARMERHOOD Катерина Конащук, під час під час Фермерського зльоту «КООПЕРАЦІЯ НА 360°», - йдеться у повідомленні.

Жорстокий напад росії на Україну завдав немало болю і втрат українським фермерам. Особливу потребу у підтримці заради виживання відчувають малі фермерські господарства.

Отримати допомогу можуть фермери, які мають земельний банк від 20 до 500 га для рослинництва або від 20 до 200 га для овочівництва. Місцерозташування їх земельних ділянок — деокупована територія та 50 кілометрова зона, прилегла до зони бойових дій (згідно з даними мапи https://deepstatemap.live). Це майже всі райони Київської, Сумської, Чернігівської, Харківської, Миколаївської, Запорізької, Херсонської області. Також це можуть бути території, які наразі знаходяться під окупацією, але з часом ми віримо, що вони будуть звільнені та зможуть отримати допомогу, — пояснила Катерина Конащук.

2023-03-16 13:26:28