Туристичний інформаційний чат-бот з'явився у Дніпрі

У туристичному інформаційному центрі демонструють щойно втілений чат-бот. У відомому месенджері компактно розташували всю інформацію, яка стосується життя міста.

Візіком,  maps API, туризм, Дніпро,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на dnipro.tv.

Ольга Стасенко, начальниця туристичного інформаційного центру: «Чат-бот створений задля кращої проінформованості наших гостей міста, наших дніпрян щодо заходів, як проводяться у Дніпрі. Щодо культурних, щодо екскурсійних заходів».

Він простий у використанні, поділений на тематичні розділи, у які можна потрапити за звичайним посиланням.

Ольга Стасенко, начальниця туристичного інформаційного центру: «Там є корисні номери телефонів для ВПО, Пункти незламності, і загалом, такий туристичний гайд по Дніпру. Саме заходи будуть оновлюватися щотижня».

Відшукати чат-бот можна за назвою «Туристичний інформаційний центр». А користуватися з комп’ютера чи будь-якого гаджета.

Ольга Стасенко, начальниця туристичного інформаційного центру: «Згодом ми зробимо англійський формат туристичного чат-боту. Ми думаємо, що такі інформаційні невеличкі платформи, вони допомагають нашим туристам, нашим містянам краще орієнтуватися в місті, та в принципі володіти інформацією цією загалом».

2023-03-16 13:35:40