Feodal.FMS – нова картографічна система управління агробізнесом

Компанія Feodal, яка надає послуги з аудиту земельного банку, вийшла в ринок з новою розробкою – комплексною системою управління агробізнесом Feodal FMS (Farm Management System).

Візіком, API Visicom, Feodal.FMS,

Про це розповів засновник та керівник компанії Андрій Дем’янович в інтерв’ю виданню Latifundist.com, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на agronews.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Feodal FMS дозволяє фермерам аналізувати більше 4 супутникових знімків в поєднанні з рельєфом. Можна побачити затоплюваність на полях, зрозуміти чи вистачає рослинам вологи, крім аналізу росту рослин, моніторити погоду для кожного поля, а також контролювати усі виробничі процеси. Відстежувати рух техніки в онлайні, та контролювати зливи палива. Система сама бачить, коли техніка в’їжджає в поля і починає роботу, що звільняє від бігонини і фіксування вручну цих процесів. Андрій зазначає, що переважна більшість усіх процесів у системі автоматизовані, і користувачеві немає потреби вручну вносити дані. Натомість, компанія несе ідеологію простоти користування в усіх аспектах. Більше не потрібно довгих інтеграцій і підключень – це рішення яке феремер може втілити на підприємстві за лічені дні і в перший рік користування лише за 60 центів за гектар.

Ми зайшли на цей ринок тому що в нас є власне, особливе бачення нашої FMS, ми не кажемо що ми кращі – ми інакші. Ми віримо в ідеологію простоти і автоматизації, ми щиро хочемо закривати біль, і ми тут тому що знаємо що управління агропідприємством не має бути складним – воно має бути доступним і зрозумілим кожному фермеру, – написав на свой сторінці у Facebook Андрій Дем’янович.

2022-12-29 11:54:14