Фахівці створили модель території кампусу Тернопільського університету

За 2022 рік при кафедрі комп’ютерних технологій інноваційним центром 3D технологій проектування та виробництва було створено модель території кампусу Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Візіком, API Visicom, 3d, Тернопіль,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 0352.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Ця модель включає в себе спроектовані у спеціалізованих програмах для тривимірного моделювання моделі усіх навчальних корпусів, майстерень, модель реконструйованого стадіону, гуртожитків, а також допоміжних об’єктів та споруд.

Про це у мережі Facebook написав ректор цього навчального закладу Богдан Буяк.

Усі моделі були виготовлені співробітниками інноваційного центру 3D технологій проектування та виробництва Ожгою М.М. та Сіткарем Т.В. Модель кампусу, окрім самих будівель, містить також моделі доріг, дерев, ландшафту та людей. Всі моделі роздруковані на сучасному 3D принтері Goldberg 4040, який дозволяє друкувати моделі великих розмірів (до 400х400х400 мм) з високою чіткістю (висота шару від 50 мікрон) за технологією FDM, сказав він.

  • Використовуючи цю технологію друку, тобто пошарового наплавлення пластику, на 3D принтері були виготовлені усі ці моделі у масштабі.
  • Технологія дозволяє створювати вироби з широкого спектру матеріалів з різними характеристиками та властивостями.
2022-12-29 11:49:22