В Україні запустили інтерактивну карту енергоаудиторів

Ймовірно, тепер ОСББ стане простіше знайти атестованого енергоаудитора в своєму регіоні.

Візіком, API Visicom, Visicom maps API, API картографічного сервісу, карта енергоефективності

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 100realty.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Крім того, з'явилася можливість подивитись на кількість сертифікатів, що були розроблені саме цим енергоаудитором.

  • Міжнародний партнер Фонду енергоефективності GIZ розробив інтерактивну карту енергоаудиторів, що містить контакти фахівців з сертифікації енергоефективності будівель, регіон їхньої діяльності, інформацію про досвід роботи та інше.
  • На карті містяться відкриті дані про енергоаудитора та роботи, які він здійснив.
  • Зокрема, контактні дані енергоаудиторів – регіон, в якому він працює, телефони, електронні адреси та кількість сертифікатів, зроблених фахівцем.
  • Тепер можна знайти енергоаудитора у вашому регіоні чи декількох регіонах одночасно. Крім того, можна відфільтрувати карту за типами будівель (громадська будівля, школа, садочок, житловий будинок тощо).

Карта також показує кількість сертифікатів, виданих за проведеними енергоаудитами. Біля прізвища кожного енергоаудитора міститься інформація про кількість зареєстрованих ним енергосертифікатів. Праворуч від карти міститься інформація про різні види маркування енергетичних сертифікатів. Зокрема ви можете дізнатися, які з них пройшли чи не пройшли перевірку, або ж не проходили її зовсім.

Карта містить дані про ті сертифікати, що стосуються тільки існуючих будівель. Це означає, що ви не побачите тут інформацію про сертифікати для об’єктів реконструкції та нового будівництва.

Читайте також:

2019-12-06 11:47:03