Пшеничне поле у вигляді карти України прикрасить український павільйон в ОАЕ

Президент України Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською відвідав у рамках офіційного візиту в Об'єднані Арабські Емірати Всесвітню виставку "Експо-2020" у м. Дубаї, де ознайомився з презентацією національного павільйону й експозиції України.

Візіком,  maps API, карта України, ОАЕ,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Інтерфакс.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Для України дуже важливо бути високо представленою на виставці такого рівня. Ми – серед найбільших експортерів аграрної продукції у світі та робимо значний внесок у продовольчу безпеку багатьох країн, - наголосив Зеленський.

На захід прибув міністр економіки ОАЕ та інші посадовці цієї країни, говорили про важливість співпраці у сфері торгівлі, зокрема аграрною продукцією.

Як зазначається в повідомленні, український павільйон почне працювати в тестовому режимі на початку серпня 2021 року. Це будівля загальною площею 2600 кв. м (4 поверхи та 15 м заввишки), її буде оформлено з використанням української стилістики й орнаменту, а архітектурний образ павільйону втілює ідею колосу пшениці. На вході до павільйону буде розташоване пшеничне поле у вигляді карти України.

Від агрохабів до блокчейнів – таку Україну презентує наш павільйон на світовій виставці "Експо" в Дубаї, - зазначив президент.

Також у павільйоні будуть зони, присвячені культурі й сучасному українському мистецтву.

Зеленський також ознайомився з експозицією павільйону Sustainability, присвяченого питанням ефективного та раціонального вирішення глобальних проблем сталого розвитку планети.

Глава Української держави перебуває з офіційним візитом в ОАЕ 14-15 лютого.

Читайте також:

2021-02-15 16:14:54