DroneUA започаткувала ініціативу «Дрон2Життя»

Компанія DroneUA започаткувала ініціативу «Дрон2Життя», що має на меті збір пошкоджених безпілотників і використання їх комплектуючих для тих дронів, що підлягають ремонту й можуть швидко повернутися в руки наших захисників.

Візіком,  maps API, DroneUA,

Про це повідомили у пресслужбі DroneUA на фейсбук-сторінці, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на shotam.info.

З початку війни наша команда щодня отримує запити на відновлення дронів, пошкоджених у результаті бойових дій. На жаль, кількість комплектуючих на ринку досить обмежена, а окремі позиції – взагалі відсутні, – зазначають у публікації.

Так, завдяки ініціативі «Дрон2Життя» DroneUA отримали донорський дрон. Запчастини, комплектуючі та три батареї будуть використані для ремонту дронів цієї ж моделі з подальшою передачею їх на потреби ЗСУ.

Важливо розуміти, що відновити всі дрони ми будемо не в змозі. Частина дронів буде використана як донори для взаємозаміни деталей. Роботи проводитимуться власним сервісним центром. За можливості готові до співпраці з іншими сервісами для створення спільної бази запчастин «Дрон2Життя», – додають у публікації.

Читайте також:

2022-04-05 16:33:36