В Україні з'явиться гастрономічна карта невеликих фермерських господарств

До тридцятиріччя Незалежності України представлять гастрономічну карту невеликих фермерських господарств – «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України».

Візіком,  maps API, крафт, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Хмарочос.

Гастрогід буде представлений друкованим путівником і сайтом з гастрономічною картою представників крафтового виробництва з різних куточків країни. Друкована карта буде складатися з п’яти розділів: «Центр і Північ», «Карпати», «Захід», «Південь» і «Схід». Путівник об’єднає виробників сиру, устриць, равликів, м’яса, яєць, пива, вина, овочів і фруктів з усієї країни.

Читайте також:

Разом з друкованим гастрогідом створять сайт. Додати локальних виробників на першу в Україні гастрокарту крафтової їжі може кожен охочий, заповнивши форму за посиланням. Проєкт створений з метою розвитку гастротуризму в Україні та формування знань про крафтових виробників.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-07-02 14:04:51