Карти громадського транспорту розмістять на всіх зупинках Чернівців

У Чернівцях ініціють публікування даних про похвилинний рух тролейбусів та маршруток на спеціальному інформаційному порталі.

Візіком,  maps API, Чернівці,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 0372.ua.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Також мають намір розмістити карти громадського транспорту на всіх зупинках Чернівців. Зараз Чернівці - одне із міст, де немає у вільному доступі похвилинного графіку руху громадського транспорту для кожної із зупинок.

Й ніколи не знаєш, чи дочекаєшся ввечері тролейбуса або автобуса, чи вже варто шукати таксі або йти пішки, - йдеться у дописі.

Громадські активісти написали звернення до місцевої влади Чернівців, в якому запропонували передати ГО похвилинний розклад руху громадського транспорту міста для його публікації на інформаційному порталі rozklad.in.ua.

А також ми попросили розмістити розклад та карту громадського транспорту на всіх зупинках Чернівецької міської територіальної громади, - зазначають активісти.

Втілення такої ініціативи на практиці, зі слів представників громадської організації, забезпечить жителям можливіть завжди мати під руками розклад руху тролейбусів та автобусів. Дані на інфопорталі дадуть також змогу мешканцям спрогнозувати час прибуття громадського транспорту.

Читайте також:

2021-02-03 15:37:54