Готується до друку черговий випуск туристичної карти Чернігова

Чернігівська медіа Група готує до друку черговий випуск туристичної карти Чернігова. Це класична мальована туристична карта центру міста, включно із комплексом Болдиних гір.

Візіком, API Visicom, Чернігів, карта, туризм,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 0462.ua.

Вона виготовлена на основі аерофотозйомки, опрацьована фаховими дизайнерами та ілюстраторами. Має авторський дизайн, зручний і компактний формат, потрібну туристу допоміжну інформацію. Це унікальний продукт, що не має аналогів ні в Чернігові, ні у схожих за розміром містах України.

Перший випуск туристичної карти відбувся у 2017 році. Тоді було отримано багато схвальних відгуків, як від гостей міста, так і від рекламодавців. Перші відзначають зручність та функціональність карти. А другі – можливість розширити аудиторію своїх клієнтів. Проект постійно вдосконалюється, і в цьому році буде представлена вже шоста версія туристичної карти, яка побачить світ на початку травня 2023 року – напередодні активного туристичного сезону.

Як зазначає Ярослав Сухомлин, автор ідеї і видавець карти, минулого року Чернігівська Медіа Група зі зрозумілих причин карту не випускала, хоча вона на кінець лютого була вже фактично сформована.

Цього року ми відчуваємо, що у такій карті є потреба. По-перше, внутрішній туризм, не дивлячись на війну, все-таки потроху відроджується. І кількість машин з не чернігівськими номерами на вихідних і під час концертів приємно радує. По-друге, окрім, власне, туристів у місті дуже багато відряджених: військових, волонтеррів, представників фондів та інших структур.

Тобто, в будь-якому разі зараз у Чернігові багато людей не місцевих, яким було б цікаво знайомитись з містом, його памʼятками і звісно ж користуватися всіма іншими сервісами і перевагами нашого Чернігова. Тож, якщо ваш бізнес націлений в тому числі і на гостей міста, звертайтеся по рекламу на карті. Насправді вільних місць залишилося вже не так і багато, - зазначає Ярослав Сухомлин.

Основні користувачі карти – гості міста. Вони використовують її як для навігації і орієнтування в місті, так і в якості сувеніру на згадку про місто в період активного туристичного сезону протягом 2023 року. I якщо ви є власником кавʼярні чи ресторану, служби таксі, сувенірної лавки, комплексу для відпочинку, мініотелю, салону краси, медичної клініки тощо, то реклама на карті – це абсолютне попадання в необхідну цільову аудиторію.

Ця туристична карта буде безкоштовно розповсюджуватись у готелях, ресторанах, кафе, сувенірних лавках, різних туристичних об’єктах міста. Тобто в тих місцях, де безпосередньо бувають туристи. Також карта надаватиметься членам гостьових делегацій, які приїжджатимуть до Чернігова. Тираж карти – 4 тисяч примірників. Карта версії 2023 року буде активно розповсюджуватись з травня по грудень 2023 року.

2023-04-24 13:27:49