Прикарпатські волонтери облаштували туристичний маршрут до бункера полковника УПА

Прикарпатські волонтери облаштували туристичний маршрут до бункера полковника УПА Миколи Твердохліба (Грома), що на горі Березовачка Надвірнянського району.

Візіком,  maps API, маршрут,

Про це повідомили на Facebook-сторінці гірського рятувального центру, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на suspilne.media.

З 21 до 23 квітня команда волонтерів з громадської організації "Гірський рятувальний центр", Надвірнянського туристично-інформаційного центру та природного заповідника "Горгани" вирушили в екологічно-туристичну експедицію на гору Березовачка.

На початку маршруту волонтери встановили інформаційний стенд. А на стежці до бункера Грома облаштували місця відпочинку з лавками, ламелі яких виготовили з переробленого пластику в майстерні EcoREactive.

Маршрут до бункера полковника Грома — Миколи Твердохліба — середньої складності, пишуть волонтери. Він складає 4,5 км, перепад висот до — 700 м. Розпочинається шлях у селі Зелена Надвірнянського району, а його частина проходить межею природного заповідника "Горгани".

2023-04-24 13:17:31