LEGO створив нові фігурки - серед них дрон

Andrew Becraft, головний редактор однієї з найбільших платформ про конструктор LEGO The Brothers Brick, створив фігурки аеророзвідника, дрона і пса.

Візіком,  maps API, LEGO,

Як розповів розробник, на таку творчість його надихнула стаття про Аеророзвідку у виданні The Guardian.

Про це йде мова на офіційній сторінці Аеророзвідці України у ФБ, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 2plus2.ua.

Головною фігурою композиції є захисник-аеророзвідник у військовій формі. У руках він тримає пульт від безпілотника, за спиною – наплічник, на голові – гарнітура. Фігурки зроблені із власних матеріалів Ендрю Бікрафта. За його словами, таким чином він хоче підтримати українських аеророзвідників на війні.

Раніше Ендрю Бікрафт уже створив серію фігурок про українську армію. До неї належать парамедикині Катерина Галушка й Аліна Михайлова, а також солдати ЗСУ, озброєні автоматами та Джавеліном. Це – фан-арт, створений за допомогою готових елементів конструктора та кастомно надрукованих деталей.

Українські інновації та технології зробили величезні зміни з початку війни. Аеророзвідка допомогла зупинити наступ на Київ. (Це унікальна нестандартна фігурка LEGO з використанням усіх офіційних деталей LEGO)», – зазначив розробник. – Lego-версія деяких із багатьох дивовижних жінок, які захищають Україну після того, як росія вдерлася в Україну. Мій дідусь був медиком у Другій світовій війні, і я глибоко поважаю бойових медиків та інших, хто бореться з російським фашизмом в Україні сьогодні. Слава Україні!

Читайте нас також:

2022-09-12 12:56:35