Окупанти картографували свою втечу з Харківщини

Міноборони росії показало доволі цікаву мапу. Вочевидь, окупанти засвітили лінію фронту, яку планують стримувати на Харківщині.

Візіком,  maps API, Харківщина. карта, наступ,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на i-ua.tv.

Під час брифінгу 11 вересня міноборони росії показало мапу бойових дій, щоб показати свої «успіхи». Але при цьому у відомстві спалилися, звідки відійшли російські війська.

Ця мапа свідчить, що окупанти відійшли з півночі Харківської області й планують тримати фронт річкою Оскіл. Якщо вірити цій карті, то мапа відступу російських військосійські війська дійсно залишили Вовчанськ, Козачу Лопань, та інші прикордонні населені пункти.

При цьому мапа показує лінію фронту, яку вороги хочуть утримувати на Харківщині. Вона проходить річкою Оскіл та Оскільським водосховищем аж до кордону з росією.

Довідково:

Варто зауважити, що російські пропагандисти почали розповідати про те, що Харківщина їм нібито не потрібна і це, мовляв, був «тактичний відступ». Але журналісти видання The New York Times зауважили, що кинута напризволяще техніка росіян свідчить про те, що ніякого відходу вони не планували.

Читайте нас також:

2022-09-12 12:40:53