Компанія Boeing протестувала можливості нового програмного забезпечення

Компанія Boeing протестувала можливості програмного забезпечення, призначеного для спільної роботи безпілотника-заправника MQ-25 Stingray та літака P-8A Poseidon.

Візіком,  maps API, MQ-25 Stingray,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на gagadget.com.

Що відомо

Випробування пройшли навесні 2022 року, хоча дізналися ми про них тільки зараз. Демонстрація є частиною програми, яка розпочалася 2021 року. Тоді Boeing продемонстрував, як пілот F/A-18 Super Hornet або E-2D Advanced Hawkeye може брати контроль над безпілотним заправником.

Цього року в демонстрації взяли участь чотири дрони MQ-25, F/A-18 Super Hornet, E-2D Advanced Hawkeye і P-8A Poseidon. На відміну від попередньої місії, це випробування було орієнтоване не на дозаправлення в повітрі, а на застосування БПЛА для розвідки, спостереження і рекогносцировки.

Boeing MQ-25 Stingray створюється Збройними силами США в рамках програми Carrier-Based Aerial-Refueling System (CRABS). Він дасть змогу ударній авіації виконувати місії за 1000 миль від авіаносця. Зараз у компанії Boeing є один льотний прототип, який здійснив перший політ три роки тому.

Безпілотник має довжину 15,5 м і розмах крила 22,9 м (9,5 м при складанні). Boeing MQ-25 Stingray розвиває швидкість до 620 км/год. Бойовий радіус безпілотного літального апарату становить понад 900 км з корисним навантаженням вагою майже 7 тонн.

Читайте нас також:

2022-09-12 13:04:20