Woolpert і Allvision співпрацюють для розширення можливостей геопросторового штучного інтелекту

Woolpert досягла стратегічної угоди з Allvision, геопросторовою аналітичною та компанією з управління активами, що базується в Піттсбурзі, для розширення можливостей та застосування геопросторового штучного інтелекту.

Джерело: geospatialworld.net

Деталі:

Ця угода об'єднає технології AI, машинного навчання та глибокого навчання Allvision з експертизою Woolpert у зборі та обробці лідарів та зображень для розробки нових та вдосконалених геопросторових рішень для клієнтів по всьому світу.

За умовами угоди Woolpert отримує ексклюзивні права на використання запатентованої AI-технології Allvision для обробки лідарів та зображень на ринковій основі.

Це доповнить патенти Woolpert на високоточні топографічні та батиметричні технології лідарів та її власну програму машинного навчання, яка використовує технології AI, алгоритми та робочі процеси для отримання геопросторових даних та аналізу.

Ця співпраця використовує можливості наземних, повітряних та гідрографічних лідарів Woolpert та зображень з технологіями AI та ML Allvision для підтримки оцінки, інвентаризації та управління природною інфраструктурою та забудованим середовищем.

Довідково:

З приходом команди Allvision Woolpert створила в Піттсбурзі центр геопросторового AI та технологій. Це не тільки підтримуватиме геопросторовие рішення Woolpert, але й далі розширить можливості та аналіз AI на користь архітектурних і інженерних клієнтів Woolpert. Місто має сильний регіональний кадровий потенціал завдяки своєму всесвітньо відомому технологічному співтовариству та університетам, включаючи Університет Карнегі-Меллона та Університет Піттсбурга.


  • #геопростір
  • #лідар
  • #ШІ
2023-11-20 13:47:08