Viridien здійснює продаж системи моніторингу та оповіщення суден Sercel Marlin для ExxonMobil Guyana

Viridien, раніше відома як CGG, оголосила, що її бізнес-лінія Sensing & Monitoring, яка продається під брендом Sercel, здійснила продаж інноваційної системи моніторингу та оповіщення суден Marlin для ExxonMobil Guyana на підтримку її офшорних операцій у Гаяні.

Візіком,  maps API, карта,

Джерело: geoconnexion.com

Деталі:

Як частина ширшого програмного комплексу Sercel Marlin для оптимізації офшорних операцій, система моніторингу та оповіщення суден Marlin є значним кроком вперед у сфері безпеки офшорних операцій.

Складна система призначена для захисту платформ зберігання та відвантаження нафти (FPSO) та інших цінних активів від широкого спектра морських ризиків, навіть у найбільш складних морських умовах.

Рішення забезпечує всебічний моніторинг у реальному часі та проактивні інтелектуальні можливості, що надають комплексну інформацію про рух суден, операційні параметри та потенційні ризики, дозволяючи операторам приймати більш обґрунтовані рішення та підвищувати безпеку операцій.

Довідково:

Жером Денігот, виконавчий віце-президент з питань моніторингу та сенсорики компанії Viridien, сказав:

Відзначаючи кульмінацію багаторічного використання нашим клієнтом нашого програмного забезпечення та послуг Sercel для оптимізації морських операційних проектів, ця нагорода за систему моніторингу та оповіщення суден Marlin визнає цінність наших технічних рішень та нашу відданість досягненню досконалості та інновацій в офшорному секторі.

Наш програмний комплекс Marlin пропонує енергетичним та іншим офшорним операторам необхідні інструменти для підвищення безпеки, ефективності та відповідності вимогам у їхніх операціях.


  • #ГІС
  • #моніторинг
  • #море
2024-06-20 10:04:44