UAVOS продемонструвала можливості доставки медичних вантажів дронами

UAVOS оголосила про успішну демонстрацію кількох застосувань для доставки медичних вантажів за допомогою дронів.

Візіком,  maps API, дрон,

Джерело: geoconnexion.com

Деталі:

Доставки були здійснені за допомогою безпілотного вертольота UVH 170 з зовнішнім вантажем вагою 10 кг. Демонстрація стала важливим стартовим пунктом для ілюстрації можливостей та впливу доставки медичних вантажів за допомогою дронів за межами прямої видимості (BVLOS).

Ці доставки підвищують швидкість, зв'язок та безпеку при доставці матеріалів у віддалені та важкодоступні райони. UAVOS також успішно продемонструвала здатність транспортувати медичні вантажі, що потребують контролю температури.

Взявши на себе вантаж вагою 10 кг, що складався з медичних зразків, дрон вилетів з пункту відправлення до пункту призначення у важкодоступному районі. Пройшовши відстань у 35 км, безпілотний вертоліт виконав місію за 30 хвилин.

Довідково:

Вертоліт ніс зовнішній вантаж і був обладнаний системою скидання вантажу від UAVOS зі стропою та гаком. Система скидання вантажу, розроблена UAVOS, дозволяла завантажувати пакунок у пункті відправлення, летіти до пункту призначення, зависати на знижений висоті 20 метрів, акуратно скидати вантаж на землю та повертатися до пункту відправлення.


  • #UAVOS
  • #дрон
  • #вантаж
2024-06-20 10:12:46