Trimble представила новий приймач ГНСС R580 з підвищеною точністю

Компанія Trimble представила новий приймач глобальної навігаційної системи (ГНСС) Trimble R580, який забезпечує точність позиціонування до сантиметрів.

Цей приймач є наступним поколінням у портфелі приймачів Trimble, оснащених двигуном позиціонування GNSS Trimble ProPoint.

Trimble R580 призначений для фахівців у сферах геодезії, картографії, географічної інформаційної системи (ГІС), цивільного будівництва та комунальних послуг. Він дозволяє їм швидко та легко отримувати точне позиціонування в умовах складних середовищ, таких як під деревними кронами чи біля будівель.

Приймач оснащений перевіреним на практиці двигуном GNSS Trimble ProPoint, який забезпечує підвищену точність та впевненість у даних. Він також підтримує сервіси корекції Trimble RTX для високоточного позиціонування RTK без використання локальної базової станції або мережі VRS.

Trimble R580 може бути поєднаний з усіма поточними мобільними пристроями на різних операційних системах і платформах. Він також можна монтувати на штатив, транспортний засіб або рюкзак.

Trimble R580 - це надійне рішення для позиціонування на рівні геодезичної точності на місці роботи, - сказав Кріс Тревілліан, директор з продуктового менеджменту Trimble Geospatial.


#ГНСС

2023-09-24 12:18:04