Компанія Red Cat Holdings уклала контракт з CBP на поставку 106 дронів Teal 2

Компанія Red Cat Holdings, Inc., (спеціалізується на дронах) оголосила, що її дочірній підрозділ Teal Drones підписав контракти на суму $1,8 мільйона з Управлінням митниць і прикордонного контролю США (CBP) на постачання систем Teal 2 для Прикордонної служби США.

Teal постачатиме 106 дронів Teal 2, а також запасні частини та навчання. Прикордонна служба використовуватиме Teal 2 для надання додаткових можливостей повітряного розвідування, службового спостереження та відстеження.

Контракт є частиною Угоди про загальні закупівлі (BPA) між CBP і п'ятьма компаніями, що виробляють дрони, оголошеної в грудні 2021 року, з загальною оціненою вартістю $90 мільйонів протягом п'яти років.

У минулий жовтень CBP спочатку замовив 54 дрони Teal для Прикордонної служби США в контракті на суму трохи більше $1 мільйона.

Затверджений Міністерством оборони США як Blue UAS і доступний для покупки через веб-сайт GSA Advantage федерального уряду, Teal 2 призначений для ведення операцій у нічний час і вважається світовим лідером серед малих дронів для нічних операцій. Teal 2 є першим дроном sUAS, обладнаним новим датчиком Hadron 640R від Teledyne FLIR, що надає користувачам найвищу роздільну здатність теплового зображення у компактному форм-факторі.

Teal 2 також володіє останніми технологіями розвідки, спостереження та розвідки, надаючи операторам можливість отримувати часово важливу інформацію і приймати рішення швидше і розумніше. Система має можливість керування кількома транспортними засобами та функціонал штучного інтелекту.


#дрони

2023-09-24 12:12:05