Архітектура, 3D-візуалізація і необхідність

Друзі, минулого разу ми розповідали вам про одного зі своїх замовників – CHISEL & MOUSE.

Візіком,  maps API, 3D, карти,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на visicom.ua.

Вони, як відомо, спеціалізуються на розробці міні-моделей класичних зразків модерної архітектури, фізичних 3D-карт тощо.

Власне кажучи, всьому, що можна розмістити в себе вдома у вигляді стильного аксесуара.

Сьогодні ми розповімо про ще одних своїх партнерів і інший спосіб використання наших даних у сфері архітектури та дизайну.

Заснована у 2008 році REDVERTEX — потужна команда з більш як 160 співробітниками в Маямі, Дубаї та Софії.

Сьогодні REDVERTEX — відома студія, що спеціалізується на таких трендах як

  • Архітектурна візуалізація;
  • 2D та 3D анімація;
  • Панорами на 360 градусів;
  • Інтеграція доповненої реальності тощо.

Спільних з крафтовиками із CHISEL & MOUSE рис у них дві:

  • потреба у якісних 3D-моделях;
  • Візіком, як постачальник цих самих моделей.

Відмінне:

  • Крафтовики створюють міні-моделі, часто репліки відомих споруд, що вже існують. До прикладу, таких як Школа мистецтв у Глазго (Шотландія) або Центральна станція у Гельсінкі (Фінляндія).
  • REDVERTEX проєктує такі фантастичні за своїми масштабами споруди, як Концертна зала у Каунасі (Литва), Дубайський “Creek Tower”, Саудівський “British bank” тощо.

Друга, менш помітна різниця полягає у тому, що в основі міні-моделей CHISEL & MOUSE лежить ретроспектива, історичний погляд на вже відомі споруди.

Водночас розробники з REDVERTEX дивляться в майбутнє, про що свідчить зауважена вище фантастичність їх моделей, як втілених в життя, так і тих, що ще в стадії проєктування.

REDVERTEX, як і CHISEL & MOUSE, для створення своїх 3D-продуктів, як віртуальних, так і фізичних, успішно використовують 3D-моделі від Візіком, що є визнанням якості та ресурсної ефективності наших даних.

Дані, що використовують ці компанії (та інші наші клієнти, що працюють у сфері архітектурного дизайну), є універсальними і, як правило, можуть застосовуватись без доопрацювання під різні задачі чи проєкти.

Читайте також:

2021-09-01 16:04:00