Виставку у Мистецькому арсеналі можна переглянути завдяки віртуальному туру

Виставку «Чутливість. Сучасна українська фотографія» у Мистецькому арсеналі можна переглянути завдяки віртуальному туру.

Візіком,  maps API, арсенал, тур,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Укрінформ.

Як повідомили Укрінформу в пресслужбі Мистецького арсеналу, перегляд понад 600 фоторобіт доступний онлайн і безкоштовно.

Читайте також:

Роботи 62 фотографів, художників та мистецьких об’єднань в експозиції виставки «Чутливість. Сучасна українська фотографія» доступні глядачеві з будь-якого куточку світу — завдяки віртуальному 3D-туру, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, інформацію про кожен виставковий зал та окремі роботи можна дізнатися завдяки аудіогіду українською та англійською мовами. Аудіогід доступний під час віртуального відвідування виставки. А також для офлайн-відвідувачів — QR-коди розміщені у просторі виставки.

Повідомляється також, що 1 вересня відбудеться День вільного відвідування — всі охочі потраплять у цей день на виставку безкоштовно. Загалом виставка триватиме у Мистецькому арсеналі до 5 вересня 2021 року.

Як повідомляв Укрінформ, виставка «Чутливість. Сучасна українська фотографія» у Мистецькому арсеналі розпочала свою роботу 29 липня. Вона репрезентує множинність методів роботи з фотографічним медіумом в Україні протягом майже трьох останніх десятиліть.

Виставковий проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

2021-09-01 11:32:59