У США завершилося виготовлення квартету 3D-будинків

У США завершилося виготовлення квартету будинків, спроєктований фірмою Logan Architecture.

Для реалізації проєкту використали спеціальний бетон, надрукований на 3D-принтерах. За реалізацію матеріалу відповідала технологічна компанія ICON.

Візіком,  maps API, 3D, будинок,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 24tv.ua.

Розробники стверджують, що завдяки інноваційним технологіям, їм довелося створити міцніший та довговічніший матеріал. Крім того, нові будинки стійкіші до погодніх умов.

Переваги матеріалів, створених за допомогою 3D принтерів

Технологія 3D-друку дозволяє створювати безпечніші та стійкіші будинки, які краще протистоять вогню, повені, вітру та іншим екстримальним умовам, – заявили в компанії ICON.

  • Надруковані на 3D-принтері елементи використали для зведення 2-х будинків з 2-ма спальнями та 2-х будинків, де розташовано 4 спальні. На друк матеріалів для кожного з них пішло від 5 – 7 днів. Будівництво завершилося у березні 2021 року.
  • Хоча всі будинки, надруковані на 3D-принтері, розрізняються за розміром і плануванням, всі вони схожі за зовнішніми та внутрішніми характеристиками. Верхні поверхи та дах з дерев'яного каркаса оброблені чорною металевою фальцевою покрівлею, а нижня сторона – червоним кедром.

Інтер'єр будинків

Інтер'єри будинків були розроблені дизайнеркою Клер Зіннекер, яка надихалася натуральними матеріалами: деревом, металом і бетоном. Для оформлення кімнат вона використала зелений, білий та теракотовий кольори. Особливий акцент інтер'єру – світильники, які поєднуються з натуральними матеріалами.

Читайте також:

Завдяки використанню енергоощадних технологій, будинки зекономлять чимало коштів майбутнім власникам.

2021-09-02 13:49:01