Українська 3D-cтудія робить віртуальні копії героїв "Азовсталі"

Після початку повномасштабної війни столична 3D-студія deep3dstudio розмістила у Львові свою тимчасову локацію та розпочала проєкт, перетворюючи підбиті танки, БМП і вантажівки окупантів на колекцію віртуальних трофеїв.

Візіком,  maps API, 3D, Азовсталь,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на tvoemisto.tv.

Згодом їх планують продати на аукціоні та спрямувати зібрані кошти на потреби української армії.

Окрім роботи з підбитою російською технікою, у компанії думають на перспективу про оцифрування українських героїв. Так, охочі в усьому світі могли б створювати з ними контент і в такий спосіб прославляти українську армію. В цьому випадку команда також працює над питанням безпеки особистих даних, щоби детальні зображення не були використані з поганою метою.

Ми всі знаємо, як виглядають воїни батальйону «Азов», це їхнє бажання. Ми їх попереджаємо, мовляв, ваша модель буде передана тільки з вашого відома! – каже креативний директор компанії Андрій Компанієць у матеріалі >Tvoemisto.tv.

Бренд-менеджер Станіслав Онопрієнко доповнює, що в них є потужна юридична команда, яка контролює весь процес. Студія купує IP-права моделей, їхню зовнішність, після чого продукт передається клієнтам.

Звісно, ми розуміємо, що є ринок deep fake і подібного штучного контенту, який може бути використаний з різною метою. Зараз є багато відео і з президентом Зеленським, де він говорить про капітуляцію, і такі ж відео з путіним, де він каже, що зупиняє війну. Тобто ми розуміємо, що всі сторони використовують нові технічні можливості для того, аби впливати на ситуацію, – додає він.

Читайте також:

2022-06-13 14:40:01