У Вінниці відбудеться презентація міської гастрономічної мапи «Смачна Вінниця»

Цього четверга, 3 листопада, у Вінниці відбудеться презентація міської гастрономічної мапи «Смачна Вінниця».

Видання складається у зручний кишеньковий формат і має на меті продемонструвати різноманіття вінницької гастрономії.

Візіком,  maps API, Вінниця, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на vitatv.com.ua.

Цього четверга, 3 листопада, у Вінниці відбудеться презентація міської гастрономічної мапи «Смачна Вінниця». Видання складається у зручний кишеньковий формат і має на меті продемонструвати різноманіття вінницької гастрономії.

Карта має зручну систему навігації та позначки-піктограми, які дозволяють орієнтуватися щодо розміщення об’єктів по місту, а також отримати інформацію про фірмові страви та контакти закладів гостинності.

Розробкою видання займались:

департамент маркетингу міста та туризму,

  • «Офіс туризму Вінниці»,
  • «Вінницька асоціація гостинності ХлібСіль».

Карта надрукована для безкоштовного розповсюдження накладом 7 тисяч примірників. Друк мапи здійснювався за кошти рестораторів.

Гастромапа – це, власне, туристична карта Вінниці з позначенням 38 закладів гостинності (ресторанів, барів та кав’ярень) і туристичних об’єктів (пам’яток архітектури, цікавих атракцій та музеїв). На звороті наведена деталізована інформація про вінницькі заклади гостинності з фото та описами. Важливо, що вінницька гастромапа – перша друкована карта, адаптована до реалій воєнного часу. У ній розміщені позначки про заклади, які функціонують як тимчасові укриття під час повітряних тривог.

Туристична гастромапа є логічним продовженням діяльності проєкту “Вінницький стандарт гостинності” (ВСГ). Відповідно основу мапи склали заклади-підписанти меморандуму ВСГ. Також при відборі зверталась увага на наявність у меню подільської кухні або страв з вишнею (вінницьким гастросимволом), на атмосферу та рівень сервісу як важливих складових туристичних вражень, – зазначає директор департаменту маркетингу міста і туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені. – Ресторанний бізнес є важливою складовою економічного фронту, який забезпечує роботою людей та сплачує податки до бюджету. Варто зазначити також, що вінницькі ресторани з перших днів повномасштабного вторгнення активно включились у допомогу, безкоштовно годуючи ВПО, бійців та волонтерів.

2022-11-02 10:21:30