Ужгород з'явився у додатку CityBus

Відслідковувати громадський транспорт Ужгорода на Андроїд-телефонах відтепер стало зручніше – місто з’явилось у додатку CityBus, простоту та зручність високо оцінили мешканці інших міст України (наприклад, Львів, Маріуполь чи Харків), в яких сервіс працює вже не перший рік.

Візіком,  maps API, Ужгород, CityBus

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Транскарпатію.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

І якщо раніше для кожного міста потрібно було встановлювати окремий додаток, то тепер всі 17 міст, у яких працює сервіс, доступні у єдиному додатку CityBus, завантажити який можна в Google Play маркеті за посиланням, йдеться у повідомленні.

З особливостей додатка можна виділити наступні:

  • Переміщення у реальному часі. Інформації про координати, швидкість та напрямок руху у більшості випадків достатньо, щоб з високою вірогідністю передбачити, де у реальному часі знаходиться транспорт.
  • Одночасна візуалізація швидкості та напрямку руху. Лише один погляд на карту дає змогу оцінити, куди і з якою швидкістю рухається потрібний вам транспорт. В залежності від швидкості змінюється розмір кольорової частини кільця навколо маркера, а її середина вказує на напрямок руху.
  • Кольорова диференціація маршрутів. Розрізняти маршрути надзвичайно просто, адже обрані маршрути відрізняються не лише номером, а й кольором. За бажання можна змінити кольорову диференціацію відповідно до видів транспорту.
  • Лише актуальна інформація. CityBus відфільтровує застарілі дані, щоб не показувати те, чого насправді немає.
  • Розумний огляд. При збільшенні масштабу на карті з’являється весь транспорт, що обладнаний gps-трекерами, а не лише вибрані маршрути.
  • Обране. CityBus надає можливість зберігати обрані списки маршрутів та застосовувати їх всього у кілька тапів по екрану.
  • Пошук маршрутів. Потрібно лише обрати дві точки на карті, отримані результати можна відфільтрувати та застосувати для перегляду місцезнаходження потрібного транспорту.

Читайте також:

2020-12-08 12:56:45