Unseenlabs оголосив про запуск супутника, призначеного для геолокації всіх суден у морі

Unseenlabs, постачальник радіочастотних даних і рішень для Maritime Domain Awareness, оголошує про майбутній запуск BRO-9, 9-го супутника, призначеного для геолокації всіх суден у морі.

Візіком,  maps API, Unseenlabs,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

BRO-9 буде запущено в квітні 2023 року в рамках місії Transporter-7 на борту ракети-носія Falcon 9 компанії SpaceX з бази космічних сил Ванденберг у Каліфорнії.

Unseenlabs пропонує рішення для морського спостереження на основі ексклюзивних радіочастотних даних, що дозволяє геолокацію та характеристику будь-якого типу судна в будь-якій точці земної кулі. Багато державних і приватних клієнтів (ВМС Франції, неурядові організації, морські страховики тощо) вже використовують ці рішення.

Клеман Галич, генеральний директор і співзасновник Unseenlabs, додає:

BRO-9 допоможе виявляти та відстежувати судна — включно з тими, що не співпрацюють — і боротися з незаконною діяльністю на морі (ННН-рибальство, контрабанда, піратство, забруднення моря тощо)... На відміну від звичайних морських систем спостереження: у будь-який час дня чи ночі, у будь-якій точці земної кулі та за будь-яких погодних умов ми можемо виявити всі судна, які плавають у морі, навіть ті, які бажають залишитися без прикриття.

2023-03-30 15:15:11