Дослідники представили карту світу, що показує найпопулярніших тварин

Дослідники туристичної компанії Explore Worldwide представили карту світу, що показує найпопулярніших тварин у всьому світі, яких хотіли б побачити люди з різних країн.

Візіком,  maps API, карта, тварини,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на УНІАН.

Як пише Daily Mail, карти були створені за допомогою Google Keyword Planner з аналізом пошукових запитів 170 різних тварин у більш ніж 180 країнах. Дослідники шукали фрази "(назва тварини) сафарі" і "як побачити (назва тварини)" різними мовами.

В результаті найпопулярнішою твариною в світі виявився тигр, який зайняв перше місце в 44 країнах. На другому місці опинилися бегемоти – в 25 країнах, а на третьому – дельфіни в 17 країнах. Кити посіли перше місце в 16 країнах, а горили – у восьми.

Дивлячись на результати конкретних країн, дослідження показує, що тигр є улюбленим у США – це номер 1 для більшості штатів, за ним слідують верблюд і лось.

  • У Європі результати були різними. Так, жителі Великобританії найбільше хотіли б побачити дельфіна, кит найбільш популярний в Іспанії та Португалії, а французи найбільше хотіли б побачити бегемотів. Німці найбільше цікавляться лосями, болгари хочуть побачити зебр, а румуни – горил.
  • Водночас серед жителів Австралії на першому місці опинилися мавпи, а новозеландці найбільше хотіли б побачити дельфінів.
  • В Африці найбільше хотіли б побачити тигрів, тожі як тільки Руанда найбільше цікавиться левами.
  • У Південній Америці лелеки займають перше місце в Болівії, коні – в Аргентині, пінгвіни – в Перу, а кити – в Бразилії.
2023-03-30 14:14:45