Окупанти встановлюють в Криму установку для придушення GPS-сигналу

Звільнення Криму від окупантів сьогодні можливе лише військовим шляхом, армія РФ будує оборону і готується відбивати ракетні атаки ЗСУ.

Візіком, API Visicom, GPS,

Про це розповів на Youtube-каналі ТСН військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на tsn.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Немає іншого способу повернення Криму, ніж воєнна операція. До речі, українці мають в своєму історичному активі блискучу операцію полковника УНР Петра Болбочана в 1918 році. Тобто для нас не вперше проводити бойові дії на Кримському півострові. Або погроза силою повернення півострова додому. Інших сценаріїв я не бачу, - заявив Черник.

На думку полковника, українці мають "дещо викривлену реальність - мовляв, дипломати щось вирішують". Однак, за його словами, "дипломати насправді посередники, а вирішує сила".

В нашому випадку Крим повернеться виключно силою. Росіяни усвідомлюють по-справжньому серйозно, що військова операція можлива. Вони розташовують уздовж берега установку "Поле-21" з метою придушення GPS-сигналу. Думаю, натяк більш, ніж очевидний. Ми маємо в своєму розпорядженні реактивні системи залпового вогню, які наводяться на цілі з допомогою GPS-сигналу, - пояснив він.

Черник прогнозує, що воєнний тиск на Крим обов'язково буде наростати.

2022-11-24 11:41:04