Тестовий полігон БПЛА в Нью-Йорку отримав повноваження щодо цивільних польотів

Федеральна авіаційна адміністрація (FAA) надала нью-йоркському випробувальному полігону безпілотних авіаційних систем (UAS) у міжнародному аеропорту Гріффісс нові цивільні повноваження для просування досліджень, розробки та комерціалізації операцій безпілотних літальних апаратів (дронів).

Візіком,  maps API, дрони,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Тепер випробувальний полігон може використовувати безпілотники вагою менше 300 фунтів у всьому 50-мильному коридорі безпілотників Нью-Йорка та отримувати компенсацію за роботу. Тестовий полігон БПЛА в Нью-Йорку є одним із семи визначених FAA тестових майданчиків у країні, і FAA виявило, що в Нью-Йорку є необхідна інфраструктура для підтримки безпечних операцій БПЛА під керівництвом цивільних.

Випробувальний полігон протягом останнього десятиліття працював під іншим органом управління під назвою Public Aircraft Operations (PAO) для досліджень і розробок та виконання інших основних державних функцій. Новий цивільний орган (Waiver 44803c) «Charlie Waiver» охоплює 50-мильний коридор UAS Нью-Йорка за межами прямої видимості (BVLOS), що з’єднує міжнародні аеропорти Гріффіс і Сіракуз Хенкок, відкриваючи двері для масштабованих комерційних операцій.

NUAIR зосереджена на розблокуванні економіки дронів у штаті Нью-Йорк, — сказав генеральний директор NUAIR Кен Стюарт, — Ця нова державна влада допоможе залучити більше клієнтів на тестовий майданчик, які зосереджені на комерційних результатах, і ми з нетерпінням чекаємо допомоги їм у масштабуванні їхньої діяльності.

50-мильний коридор UAS Нью-Йорка охоплює повітряний простір класів G, E, D і C і інтегрований з диспетчерськими вежами обох міжнародних аеропортів Гріффіс і Сіракуз Хенкок, що дозволяє безпечно використовувати повітряний простір як з екіпажем, так і з екіпажем. Коридор приваблює глобальні компанії до регіону для розвитку своїх безпілотних літальних апаратів і операцій з передовою авіамобільністю (AAM).

2023-04-06 14:14:27