IT-компанія створила UA Anti Spam Bot

IT-компанія Master of Code Global створила UA Anti Spam Bot, який запобігає поширенню стратегічної інформації.

Візіком,  maps API, Anti Spam Bot,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на The Village.

Бот містить перелік стоп-слів, використання яких активує його реакцію. Для Києва та Черкас чат-бот також має перелік назв районів, вулиць, сленгових назв топонімічних об’єктів. Розробники продовжують працювати над локалізацією.

Активувати роботу бота лише власник групи або адміністратор, який має можливість давати адмінправа іншим. Для цього необхідно перейти за посиланням та натиснути Start, а потім додати чат-бот до учасників спільноти та зробити його адміном.

ЯК ПРАЦЮЄ БОТ?

Він активується у момент, коли учасник Telegram-чату або групи пише повідомлення, що містить стоп-слово (наприклад, «куди прилетіло», «спалахи в небі», «бабахнуло» тощо). Він видаляє меседж такого змісту, відправляючи у відповідь наступне: «@user, Повідомлення видалено. Причина: поширення потенційно стратегічної інформації. Сповіщайте про ворогів спеціальному боту.»

Водночас чат-бот не блокує повідомлення від адміністраторів груп, бо розробники сподіваються, що ті поширюють лише офіційну та перевірену інформацію. Також адміністратор чату може переглядати видалені повідомлення впродовж 48 годин, після цього вони автоматично видаляються.

Читайте також:

2022-03-14 19:15:11