Trimble представляє нове рішення точного позиціонування для програми доставки дроном

Компанія Trimble анонсувала рішення Trimble PX-1 RTX для точного й надійного позиціонування та орієнтування для комерційної доставки дронами.

Візіком,  maps API, Trimble,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Trimble PX-1 RTX дозволяє компаніям, що займаються інтеграцією дронів, додавати можливості точного позиціонування, щоб оператори могли ефективніше планувати та виконувати завдання зльоту, навігації та посадки, оскільки доставка дронів просувається до більш складних операцій.

Запуск відбувся на конференції AUVSI Xponential у Денвері, штат Колорадо.

Trimble PX-1 RTX використовує корекцію Trimble CenterPoint RTX і невелике, високопродуктивне GNSS-інерціальне обладнання для забезпечення позиціонування в реальному часі на рівні сантиметрів і високоточних інерційних вимірювань справжнього курсу.

Це рішення дозволяє операторам точно контролювати безпілотники під час зльоту та посадки, щоб виконувати складніші операції в тісних або частково закритих просторах. Це також мінімізує операційні ризики через низьку продуктивність датчиків або магнітні перешкоди, забезпечуючи більшу надлишковість позиціонування, що особливо важливо, оскільки комерційні операції з доставки безпілотників здійснюються у дедалі складніших міських і приміських умовах.

Trimble PX-1 RTX пропонує:

  • Точний напрямок IMU з однією антеною забезпечує точне наведення та контроль у середовищах із магнітним впливом.
  • Сантиметрова точність позиціонування без базових станцій через корекцію Trimble CenterPoint RTX через супутниковий L-діапазон або NTRIP усуває додаткові вимоги до інфраструктури.
  • Багатосенсорна інерційна технологія Applanix IN-Fusion+ забезпечує стабільну роботу рішення в будь-якому середовищі.
  • Апаратне та програмне забезпечення як послуга з гнучкою ціною передплати зменшує початкові витрати та усуває окремі витрати на технічне обслуговування обладнання.
  • Підтримка наскрізної інтеграції забезпечує швидший вихід на ринок за рахунок зменшення зусиль на інтеграцію.

Безпілотники швидко революціонізують доставку посилок, зменшуючи вартість, мінімізуючи вплив на навколишнє середовище, створюючи додаткову ефективність роботи та підвищуючи безпеку додатків, — сказав Джо Хаттон, директор Airborne Products, Trimble.

Довідково:

PX-1 RTX — це високоточне та надійне рішення, розроблене, щоб допомогти інтеграторам досягти цих цілей.

фото: geospatialworld.net

2023-05-09 14:15:19