GeoComm анонсувала рішення для картографування школи

GeoComm оголосила про наявність рішення для картографування шкіл, призначеного для прискорення реагування на інциденти в школах

Візіком,  maps API, GeoComm,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

GeoComm, постачальник Public Safety Location Intelligence, оголосив про доступність GeoComm School Safety, цифрового картографічного рішення, яке використовує новітню технологію Esri ArcGIS для підтримки швидкого реагування на надзвичайні ситуації в школах.

Рішення надає детальні карти приміщень шкіл і прилеглих територій, а також важливу інформацію, необхідну шкільним органам безпеки, службам громадської безпеки та службам швидкого реагування для оптимізації та скорочення часу реагування на надзвичайні ситуації в школах.

GeoComm School Safety змінює правила гри для шкіл, оскільки майже миттєво зв’язує дзвінок 9-1-1 або натискання тривожної кнопки з призначеним шкільним персоналом і правоохоронними органами на місці або в безпосередній близькості, відображаючи місцеположення абонента на детальній карті школи та сповіщення інших про інцидент.

Крім того, у школах, де є кілька поверхів, GeoComm може надати рівень поверху розташування абонента 9-1-1. Надаючи шкільному персоналу служби безпеки та місцевим службам швидкого реагування актуальну, високоточну та точну інформацію про місцезнаходження та карти шкіл, у тому числі всередині приміщень, GeoComm School Safety допоможе врятувати життя персоналу та учнів, мінімізуючи негативні наслідки.

У 2015 році Федеральна комісія зі зв’язку (FCC) прийняла нові правила, які вимагають від операторів бездротового зв’язку визначати положення в приміщенні для дзвінків 9-1-1 із мобільних телефонів. GeoComm, усвідомлюючи цінність, яку може надати нове позиціонування всередині приміщень під час надзвичайних ситуацій на додаток до традиційних відкритих карт, розпочала розробку запатентованої технології 2D і 3D відображення для відображення складних внутрішніх середовищ, а також зовнішніх територій для використання під час планування або реагування на надзвичайні ситуації.

З 2015 року GeoComm надає карти будівель і кампусу для посиленого реагування на надзвичайні ситуації службам громадської безпеки та безпеки по всій території Сполучених Штатів, надаючи екстреним службам географічні карти внутрішніх і зовнішніх просторів для ключових будівель у їхній юрисдикції.

зображення: geospatialworld.net

2023-05-09 13:51:36